Newbornshoot en video in De Wilgen

Newbornshoot en video in De Wilgen

Eindelijk was het zo ver: Lars was geboren! Moeder Bianca had meegedaan aan mijn winactie en had een newbornshoot + video gewonnen. Tijd om de newbornshoot en video in De Wilgen te verzilveren!

Ik begin altijd met de kleine baby, en wanneer er andere kinderen bij betrokken zijn dan doe ik die er meteen bij. Iets met een spanningsboog van 10 minuten, maar ik moet zeggen dat de grote broer Niels het heel lang volhield en heel goed meedeed! Hij vond alles natuurlijk heel interessant en wilde Lars maar ook te graag vasthouden, dus dat heb ik ook heel mooi kunnen verwerken op de foto en video. Tot slot natuurlijk ook wat foto’s met de trotse ouders erbij, beelden van de traktatie (cupcakes), het geboortekaartje en de ontvangen kaartjes, het mooie babykamertje en ga zo maar door.

Newbornshoot en video in De Wilgen
Newbornshoot en video in Drachten
Newbornshoot en video in Drachten

Het grootste gedeelte was Lars wakker, maar na verloop van tijd werd hij toch wel wat moe. Poseren is denk ik best vermoeiend, haha! Al met al was deze newbornshoot en video in De Wilgen ontzettend mooi. Het licht was goed, de kinderen en ouders deden goed mee: win-win!

Natuurlijk de video. Zelf hebben ze een iets langere versie, ik mag ook altijd zelf een voor mijn eigen pagina maken van rond de 1 minuut. Ook mooi voor Instagram, en zo krijgen klanten ook een beeld van wat ik maak. Maar al met al krijgen de ouders een langere versie met meer persoonlijke beelden!

Zoals je ziet was het licht echt prachtig. Het huis was ook heel mooi licht. Maar dat betekent niet dat jouw huis ook heel licht moet zijn, integendeel! Ik kan in elk huis een mooie newbornshoot of newbornvideo maken. Lees daarom het bericht: Een newbornvideo? Elk huis is hiervoor geschikt!

Bianca schreef het volgende over mij:

Ik had het geluk dat ik een newbornshoot en newbornvideo won bij Lisanne! Er volgde al een leuk contact met Lisanne tijdens de zwangerschap. En in het echt is ze net zo leuk! We hadden het leuk tijdens de shoot, Lisanne straalt veel rust uit. Ongedwongen maakt zij prachtige foto’s en geeft daarnaast ruimte voor eigen wensen en ideeën. Dit samen maakt een prachtig resultaat! en dat resultaat kregen we zelfs de volgende dag al! Hopelijk mogen wij in de toekomst nog eens bij Lisanne voor de lens staan!

Benieuwd naar meer informatie of wil je meer newbornshoots in combinatie met video’s zien? Bekijk ook: Newbornshoot en video in Veendam Wil je ook zo’n mooie shoot? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Vergeet niet te vermelden waar je woont.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: