Een newbornvideo? Elk huis is hiervoor geschikt!

Newbornfotografie Friesland

Of je nou een perfect gestyled huis met witte muren hebt of een huis met blauwe/taupe muren: een newbornvideo kan overal plaatsvinden! Het gaat tenslotte niet om jouw huis, maar om jouw baby en de accessoires. De liefde tussen jullie en jullie newborn.

Sommige ouders willen een newbornvideo maar vragen zich af of hun huis wel ‘geschikt’ is. Hoezo zou een huis geschikt moeten zijn voor het maken van een video? Alles kan! De beelden die ik plaats zijn inderdaad licht, maar niet elk huis waar ik kom is licht of heeft witte aardetinten. Ik kies zelf de beelden uit, werk met natuurlijk daglicht waardoor het al lichter lijkt en omdat ik zelf ook erg licht film, lijkt het nog lichter. Zolang jouw huis ook leuke elementen en accessoires heeft met betrekking tot de baby is een newbornvideo zeker mogelijk!

Soms maak ik ook gebruik van een wit kleed/wit dekbed waar de baby op kan liggen zodat de achtergrond inderdaad licht en wit lijkt. Of een wit kleed/deken op de muur hangen, dan dient dit als ‘achtergronddoek’ mocht je dit mooi vinden. Dus niet denken: mijn huis is niet geschikt, nee, elk huis is geschikt! En mocht je lichte beelden willen, daar zijn genoeg oplossingen/middelen voor, ik denk graag met je mee.

Zie ik je snel? Ook heb ik mogelijkheden met een newbornshoot, voorbeelden van foto’s kun je vinden op mijn andere website: ‘Lisanne van der Ploeg‘ en dan naar ‘fotografie‘. En zelfs een pakket met een zwangerschapsshoot, newbornshoot en newbornvideo! Keuze genoeg, ontzettend leuk om waardevolle momenten vast te laten leggen. Ik hoop dat ik je snel zie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: