Hey, wat leuk dat je op deze pagina zit en meer over mij wil lezen. Ik ben Lisanne, Fries, maar ik doe het in het Nederlands.

Foto- en videograaf

Mijn naam is Lisanne en ik ben al een paar jaar foto- en videograaf. Een uit de hand gelopen hobby welteverstaan, maar wel zo dat het nu echt werk is. 12 jaar geleden fotografeerde ik werkelijk alles: van mensen die gingen trouwen tot baby’s. Later ging ik ook videografie aanbieden, omdat ik het vastleggen van bewegende beelden ook leuk vond. Je kunt wel een foto hebben, maar een lach van een dierbare terugzien op video met geluid, dat is ook hartstikke bijzonder. Eigenlijk nóg mooier dan een foto, omdat je het echt op beeld ziet. Omdat ik veel newbornshoots deed, besloot ik dit ook aan te bieden in de vorm van video om wat ik al zei, bewegend beeld ook net iets mooier kan zijn. Een trotse broer of zus die een mooie blik werpt op de baby tot de ouders: op een foto zie je dat moment wel, maar bewegend net iets meer. 

Jonger zusje

De liefde voor baby’s komt eigenlijk mede omdat ik een jonger zusje heb. Ik heb twee zusjes en een broer en ik was 9 jaar oud toen mijn jongste zusje werd geboren en heb dit dus heel bewust meegemaakt. Ik vond het leuk om te zien hoe alles in die kraamtijd ging en vond het bijzonder hoe zo’n kleine baby opgroeide en steeds groter werd. Van haar eerste lachje tot haar eerste woordje: mijn vader had toentertijd een videocamera en legde ook alles vast. Het is zo bijzonder om dat te hebben! Ik moet zeggen dat ik liever naar de video’s kijk dan naar de foto’s, omdat je hele mooie beelden ziet. Op foto is het statisch, maar op video beweegt het. Te lief!

Alle mooie momenten vastleggen

Alles vastleggen, dat wil ik nu ook doen door het aanbieden van een video in de vorm van Mijn Newbornvideo. De een wil de bijzondere kraamtijd vastleggen, de ander de baby vanaf twee maand. Alles kan, wat jij leuk vindt! Want in deze tijd is ieder geneigd om snel foto’s met de telefoon te maken wat ook hartstikke leuk is, maar bijna niemand filmt. En mocht dit wel gebeuren, dan staat er vaak iemand niet bij op en dat is hartstikke zonde! Ik ben heel betrokken en denk altijd met de ander mee. Verder ben ik heel erg bescheiden, creatief, geduldig, flexibel en nauwkeurig (dat zeggen anderen ook over mij). Dat laatste is omdat ik alles goed wil doen en wil vastleggen zoals het is. Met flexibel en geduldig doel ik op dat ik, vooral met baby’s, veel geduld heb. Soms wil een baby niet meewerken en dat vind ik helemaal niet erg, dat hoort erbij! We gaan net zo lang door tot het wel lukt. 

Mocht je meer willen weten over mij of vragen hebben, stel ze gerust!

error: