Newbornvideo van Mason

Afgelopen week mocht ik een newbornvideo van Mason maken! Zijn kamer was ook práchtig. Niet alleen hij komt in de video voor, ook zijn mama en de huisdieren. Hoe lief!

De papa in kwestie houdt niet zo van foto’s en video’s, dus wilde niet in de video. Alle begrip! De newbornvideo van Mason is enkel een preview voor mijn portfolio, uiteraard hebben de ouders in kwestie een andere versie gekregen. Ook is er een optie om een langere video te krijgen, maar voor mijn portfolio mag ik van de ouders ook vaak een eigen versie maken!

De moeder schreef het volgende over mij:

Wij hebben een super goede ervaring gehad om een newbornvideo te laten maken door Lisanne! Ben ongelofelijk enthousiast over het eind resultaat! Bij binnenkomst was Lisanne super vriendelijk en kan heel goed merken dat ze baby’s ook helemaal geweldig vind! Het was duidelijk wat ze wilde en stuurde daarom ook goed aan wat ik ook super fijn vond, omdat ik zelf niet altijd goed wist hoe en wat ik precies wilde. Je hebt zelf veel te zeggen wat en hoe je het wilt hebben! Soms kan onze kleine vent wat onrustig zijn maar door haar vriendelijke stem kreeg ze hem ook goed rustig waardoor hij ook ontspande en zelfs een lachje laat zien! Ik raad het zeker iedereen aan, omdat ik dit persoonlijk ook veel leuker vind om als herinnering te hebben en het resultaat gewoon top is!

Dit was een newbornvideo van Mason, wil jij ook zo’n mooie video? Dat kan! Informeer gerust naar de mogelijkheden. Ik reis door heel Nederland om zo’n video te maken. Binnenkort naar Brabant, onlangs nog naar Raalte: een hoop ouders gingen je voor!

Lees en bekijk ook: Newbornshoot en video in Veendam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: