Newbornvideo in Veendam

Newbornvideo in Veendam

Allereerst: gelukkig nieuwjaar! Ook voor 2022 zijn er al veel pakketten met newbornshoots en newbornvideo’s geboekt, maar jullie hebben nog een hoop mooie video’s van 2021 tegoed. Vorige maand heb ik namelijk een newbornvideo in Veendam gemaakt, van de mooie Avèlie.

(meer…)

Newbornshoot en video in De Wilgen

Newbornshoot en video in De Wilgen

Eindelijk was het zo ver: Lars was geboren! Moeder Bianca had meegedaan aan mijn winactie en had een newbornshoot + video gewonnen. Tijd om de newbornshoot en video in De Wilgen te verzilveren!

(meer…)

Newbornvideo van Mason

Afgelopen week mocht ik een newbornvideo van Mason maken! Zijn kamer was ook práchtig. Niet alleen hij komt in de video voor, ook zijn mama en de huisdieren. Hoe lief!

(meer…)

Newbornshoot en video in Dokkum

Newbornshoot en video in Dokkum

Afgelopen week mocht ik weer een newbornshoot en video in Dokkum maken. Annieke is namelijk geboren, een prachtig meisje. De ouders hadden een volledig pakket afgenomen met een zwangerschapsshoot voor een blijvende herinnering. Nu was het tijd voor de newbornshoot en video in Dokkum!

(meer…)

Newbornshoot en video in Veendam

Newbornshoot en video in Veendam

Afgelopen week mocht ik een newbornshoot en video in Veendam maken. Hoe leuk: twee jaar geleden was ik bij dezelfde familie en mocht ik Deen vastleggen. Nu is Deen broer geworden van Sev. Reden om weer een fotoshoot te doen, alleen nu een extraatje: een newbornvideo!

(meer…)

Ik plaats nooit zomaar iets online

Online

Veel ouders willen hun kinderen niet op internet. Alle begrip, dit doe ik dan ook niet! Ik weet dat er fotografen en videografen zijn die dit wel zomaar doen. Als je een shoot boekt, automatisch ‘akkoord’ geeft en dat de fotograaf dan alles mag gebruiken. Als je dat niet wil, moet je extra betalen. Zo werk ik niet.

Lees meer

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: