Gender reveal foto+video

Gwenn en Sije ken ik omdat ze mij hadden geboekt voor hun bruiloft, we hielden steeds contact. Het zijn inmiddels vrienden van mij, dus ik werd ook meegenomen in de aanloop naar het tweede kindje. Nu was het tijd voor de gender reveal!

Het eerste contact was al zo’n twee jaar geleden. Tijdens de kennismaking voelde het alsof we elkaar al jaren kenden en vertelden ze dat er plannen waren voor een tweede kindje, maar dat werd uitgesteld voor na de bruiloft. We hielden natuurlijk contact vanwege de bruiloft, maar we praatten ook over hele andere, persoonlijke dingen. Op een ochtend kreeg ik een foto van een positieve zwangerschapstest. Ik was de eerste die het wist, wat ontzettend bijzonder!

(meer…)

Newbornvideo in Drachten

Newbornvideo Joy

Een newbornvideo kan in elk huis plaatsvinden. Je huis hoeft niet licht, wit of perfect gestyled te zijn. Is dat het wel, is dat alleen maar mooi meegenomen! Zo mocht ik een newbornvideo in Drachten van de kleine Joy maken en wow, zo’n mooi gestyled huis en kamertje!

(meer…)

Newbornvideo in Kollum

Newbornvideo

Jaaa hoe leuk, ik mocht afgelopen week weer naar Kollum om een newbornshoot en newbornvideo te maken van baby Ninte! Wat een lieverd is het ook.

(meer…)

Newbornshoot en newbornvideo in Kollumerzwaag

Newbornshoot en newbornvideo

De een-na-laatste shoot van 2020 stond gepland in Kollumerzwaag! Jitske en Harry zijn ouders geworden van Lieke, een prachtig meisje. Ze hadden een fotoshoot cadeau gekregen en ik mocht ook nog een newbornvideo maken, dus het werd een newbornshoot en newbornvideo!

(meer…)
Blog foto

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: