Newbornvideo van Mason

Afgelopen week mocht ik een newbornvideo van Mason maken! Zijn kamer was ook práchtig. Niet alleen hij komt in de video voor, ook zijn mama en de huisdieren. Hoe lief!

(meer…)

Newbornshoot en video in Dokkum

Newbornshoot en video in Dokkum

Afgelopen week mocht ik weer een newbornshoot en video in Dokkum maken. Annieke is namelijk geboren, een prachtig meisje. De ouders hadden een volledig pakket afgenomen met een zwangerschapsshoot voor een blijvende herinnering. Nu was het tijd voor de newbornshoot en video in Dokkum!

(meer…)

Newbornshoot en video in Veendam

Newbornshoot en video in Veendam

Afgelopen week mocht ik een newbornshoot en video in Veendam maken. Hoe leuk: twee jaar geleden was ik bij dezelfde familie en mocht ik Deen vastleggen. Nu is Deen broer geworden van Sev. Reden om weer een fotoshoot te doen, alleen nu een extraatje: een newbornvideo!

(meer…)

Ik plaats nooit zomaar iets online

Online

Veel ouders willen hun kinderen niet op internet. Alle begrip, dit doe ik dan ook niet! Ik weet dat er fotografen en videografen zijn die dit wel zomaar doen. Als je een shoot boekt, automatisch ‘akkoord’ geeft en dat de fotograaf dan alles mag gebruiken. Als je dat niet wil, moet je extra betalen. Zo werk ik niet.

Lees meer

Spontane beelden? Dat zit wel goed

Spontane beelden

Het klopt dat veel mensen ‘spontane beelden’ als eis stellen wanneer ze een shoot boeken. Die eis is niet nodig, want ik wil zelf ook spontane, pure en ongedwongen beelden maken, geen geforceerde of geposeerde beelden.

(meer…)

Gender reveal foto+video

Gwenn en Sije ken ik omdat ze mij hadden geboekt voor hun bruiloft, we hielden steeds contact. Het zijn inmiddels vrienden van mij, dus ik werd ook meegenomen in de aanloop naar het tweede kindje. Nu was het tijd voor de gender reveal!

Het eerste contact was al zo’n twee jaar geleden. Tijdens de kennismaking voelde het alsof we elkaar al jaren kenden en vertelden ze dat er plannen waren voor een tweede kindje, maar dat werd uitgesteld voor na de bruiloft. We hielden natuurlijk contact vanwege de bruiloft, maar we praatten ook over hele andere, persoonlijke dingen. Op een ochtend kreeg ik een foto van een positieve zwangerschapstest. Ik was de eerste die het wist, wat ontzettend bijzonder!

(meer…)

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Ik ben Lisanne van der Ploeg, foto- en videograaf. Op deze blog zal ik mooie verhalen van shoots delen en uiteraard andere mooie momenten die ik meemaak.

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief!
error: