Review

Een hoop gezinnen gingen je voor! Lees hier de reviews over ‘Mijn Newbornvideo’.

 

Lisanne was bij ons thuis voor een newbornvideo, en wat is het mooi geworden, we zijn super blij met het eindresultaat, echt prachtig om zoiets moois en waardevols te hebben! Ze deed het ook super leuk, ook met onze oudste zoon. En we hadden dezelfde avond de video al in de mail, we zijn heel erg tevreden.

Nog nooit eerder zo iets moois gezien! Uniek en heel bijzonder. Alle mooie details in bewegende beelden, heel waardevol en een echte aanrader! Lisanne stuurde het filmpje dezelfde dag nog. Wij zijn heel blij met het bijzondere resultaat.

Zo ontzettend blij met de prachtige video! Een hele mooie herinnering voor later. Lisanne is erg fijn in de omgang en ook leuk met de grotere kinderen. Ze doet alles in overleg en heeft echt oog voor de mooie beelden/momenten. Ook over het eindresultaat kan nog gesproken worden maar wij waren gelijk tevreden!

Lisanne weet heel mooi de sfeer vast te leggen hoe het is om op deze ‘blauwe’ wolk te zweven met onze pasgeborene. Alle details die voor ons belangrijk waren heeft ze verwerkt in de video. De opnames verliepen erg gemoedelijk; heel erg fijn met zo’n kleine hummel die nog moet wennen aan deze grote wereld. Heel erg bedankt voor dit prachtige aandenken!

De newbornvideo is een mooie herinnering voor later en dat is echt een aanrader. Lisanne is een fijn persoon in de omgang en alles gebeurt in overleg, ook kun je zelf aangeven wat je mooi vindt en niks is geforceerd. Ik ben enorm tevreden over de video!

De communicatie voorafgaand aan de afspraak was erg goed, Lisanne reageerde snel op mijn berichten en ze was flexibel wat betreft het inplannen van een afspraak. We voelden ons snel op ons gemak bij haar, ze is spontaan, professioneel en ze overlegde alles goed met ons. We zijn echt super blij met het eindresultaat, ze heeft zelfs alle mooie kleine details goed weten vast te leggen. Een echte aanrader!

Vooraf was ik best wel wat zenuwachtig voor hoe het zou gaan, maar toen Lisanne binnen kwam stelde ze mij al gerust, ze straalt rust uit en is erg vlot qua praten. Ze heeft zoveel oog voor detail, tovert met de beelden wat uiteindelijk (en heel snel) een prachtig eindresultaat wordt. Bedankt voor het maken van een hele fijne herinnering van deze speciale tijd die zo snel voorbij gaat. Tranen over mijn wangen bij het zien van de beelden.

Zo bijzonder om zo’n prachtige video in bezit te hebben. Lisanne is rustig, spontaan en erg professioneel. Ze is fijn in omgang en ook deed ze leuk met ons dochtertje van 2 jaar. Ze heeft veel oog voor detail en alles is bespreekbaar. Lisanne vraagt duidelijk waar je beelden van zou willen hebben en filmt dit prachtig. Alles is mooi licht en super helder.

Bewegende beelden van je kleintje, en van jezelf / je partner / je andere kinderen zijn echt heel mooi als herinnering aan deze tijd. Lisanne brengt alles prachtig in beeld, met veel oog voor detail. Ze weet desondanks de beelden mooi rustig te houden, met mooie lichte kleurtinten.

Lisanne heeft een prachtige video gemaakt van onze dochter, een super mooie herinnering voor later. Wij hadden een pakket geboekt met deze video en zwangerschapsshoot + newbornshoot. De communicatie vooraf verliep soepel en we kregen steeds snel reactie. Tijdens de shoots is Lisanne heel ontspannen, brengt ze haar ideeën naar voren maar staat ze ook zeker open voor onze inbreng. Ook met onze zoon van 2,5 ging ze super leuk om. De foto’s en video waren met een paar dagen binnen en we zijn er echt heel erg blij mee! Echt een aanrader om dit bij Lisanne te doen!

Wij hebben een zwangerschapsshoot + newbornfotoshoot en video afgenomen bij Lisanne. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik deze waardevolle momenten graag vastgelegd wil hebben. Daarnaast heb ik nu alle foto’s in dezelfde soort stijl. Lisanne heb ik ervaren als een rustige professionele fotograaf. Lisanne had erg veel geduld met onze driejarige dochter en kon daar goed bij aansluiten. Verder was het mogelijk om aan te geven waar ik graag (foto en video) beelden van wil hebben. We zijn erg blij met het eindresultaat en krijgen superleuke reacties op het newborn filmpje! Bedankt!

Lisanne heeft 2 jaar geleden een prachtige newbornvideo gemaakt toen onze dochter geboren was. Gezien deze ons zo dierbaar is en we deze vaak terugkijken, twijfelden we geen moment of we ook zo’n video na de geboorte van onze zoon en broertje wilden. Bewegend beeld van ons als gezin, we zijn er zo blij mee! Lisanne was tijdens het filmen op de achtergrond en liet ons gewoon ons ding doen. Juist dat heeft gezorgd voor de mooiste beelden. We hebben meerdere versies van de video ontvangen en mochten zelf aangeven of er iets uit moest, of we andere muziek wilden etc. Een aanpassing was geen probleem. Binnen een paar dagen hadden we de video binnen. Nogmaals bedankt Lisanne!

Lisanne is rustig en bescheiden. Ze neemt de tijd voor je. Ze heeft een prachtig filmpje kunnen maken. Helemaal als je je voorstelt dat de middelste echt geen zin had om mee te werken, Lisanne bleef rustig en ging leuk met de kindjes om zodat ze zich op hun gemak voelden. Ook was ze goed in het communiceren over wanneer we het filmpje konden verwachten en was ook flexibel in de mogelijkheden kwa afspraak inplannen.
 
 

Wat een prachtige video heeft Lisanne gemaakt van onze dochter! Een hele bijzondere ervaring. Ze heeft alles mooi vastgelegd, precies zoals ik had gehoopt. Lisanne is een leuke meid en weet wat ze doet, we kregen de video ook heel snel toegestuurd. Top!

Super blij met alle foto’s en de video! Ik had het pakket (zwangerschapsshoot + newbornshoot + video) aangeschaft. Alle foto’s zijn nu mooi in dezelfde stijl. Tijdens de newbornshoot niet in de gaten gehad hoeveel beelden ze wel niet gemaakt had voor de video!
Lisanne is rustig, enthousiast en heeft liefde voor haar werk namelijk fotografie/video’s maken! Dit kan je echt terug zien in het eindresultaat. Goede communicatie, ze past in overleg gemakkelijk beelden aan. Wij zijn enorm blij met de newborn video van onze kleine meid van bijna 4 weken. Kostbare herinnering voor Joy!
Wij hebben bij Lisanne zowel een zwangerschapsshoot als newbornvideo en shoot geboekt. We zijn zo blij met het resultaat! Lisanne maakt mooie, lichte foto’s en is tijdens het shooten heel gemakkelijk en fijn in de omgang. Zij komt met ideeën maar er is ook ruimte voor eigen inbreng. Na een shoot ben je natuurlijk benieuwd naar het resultaat, bij Lisanne hadden we beide keren de foto’s en video al na 2 dagen binnen. Zo fijn! Bij twijfel, zeker doen!

Benieuwd naar meer reviews of aanbevelingen? Op mijn Facebookpagina vind je ze ook, evenals op Google (typ in: Mijn Newbornvideo).

error: