Een prachtige herinnering

Download/bekijk hier voor de algemene voorwaarden 

Download/bekijk hier de privacy verklaring

Deze algemene voorwaarden en privacy verklaring gelden ook voor mijn andere website.

Wellicht heb ik jouw vraag al beantwoord. Ik heb namelijk een pagina, deze staat een beetje verstopt maar is er wel, waar ik nog meer informatie heb. Veelgestelde vragen van ‘wat kost een newbornvideo’ tot ‘wat moet ik doen wanneer mijn baby niet wil’. Wellicht kan die pagina ook antwoord geven op jouw vragen!

Ik verschaf nooit prijzen of een offerte via de telefoon. Ik mail altijd de offerte via de mail, zodat het zwart op wit staat.  Je kunt mij bereiken op 06-83780739 (Whats-app/SMS only). Je kunt ook het formulier aan de zijkant invullen, ik probeer zo snel mogelijk contact met je op te nemen.

Geïnteresseerd in een newbornvideo, wil je iemand een cadeaubon geven of ben je benieuwd naar mijn tarieven? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Neem contact op door het onderstaand formulier in te vullen of stuur een e-mail naar info@mijnnewbornvideo.nl

TIP: probeer zo specifiek mogelijk te zijn in jouw wensen. Wil je een newbornvideo: wat wil je precies? Waar woon je? Is dit je eerste kindje of zijn er broers/zussen bij? Wil je een cadeaubon: waar woont degene die de cadeaubon krijgt en wanneer is ze uitgerekend? Scheelt weer mailverkeer! Ik probeer zo snel mogelijk contact met jou op te nemen. Via Facebook of Instagram contact opnemen is ook nog een mogelijkheid.

Wellicht heb ik jouw vraag al beantwoord. Ik heb namelijk een pagina, deze staat een beetje verstopt maar is er wel. Veelgestelde vragen van ‘wat kost een newbornvideo’ tot ‘wat moet ik doen wanneer mijn baby niet wil’. Wellicht kan die pagina ook antwoord geven op jouw vragen!

error: