Newbornvideo in Zwaagwesteinde

Newbornshoot in Zwaagwesteinde

Onlangs mocht ik leen newbornvideo in Zwaagwesteinde (of op z’n Fries gezegd: De Westereen) maken van Mila!

Niet te missen waar ik moest zijn, omdat er al een grote, opvallende raamsticker op het raam zat. Dit soort dingen vind ik ook mooi om in de video te verwerken. Zoals je in de video kunt zien hing de vlag ook uit, daarom heb ik deze als beginshot gebruikt.

Mila lag bij binnenkomst al heerlijk in een wipstoel te slapen. Eigenlijk best sneu om ze dan wakker te maken haha, maar het hoort erbij. Eerst heb ik wat shots van Mila met de ouders gemaakt, dit ging eigenlijk meteen goed. Soms heb je dat baby’s drukte kunnen aanvoelen en daarop reageren door middel van huilen of ze worden onrustig, maar Mila vond het allemaal maar interessant. Die shots waren dus zo gemaakt!

Vervolgens gingen we naar het mooie kamertje van Mila, met hele mooie warme tinten. Ze slaapt er nog niet, ze slaapt voor nu nog in de wieg. Omdat het kamertje wel onderdeel is van haar, heb ik hier wel gefilmd. Ontzettende mooie items in haar kamertje! Tot slot heb ik het wiegje ook nog gefilmd, gezien het een hele mooie wieg was en er een mooi verhaal aan zit. Zo heeft de mem ook nog in het wiegje gelegen toen ze klein was. Heel bijzonder! Wist je dat een newbornvideo geschikt is voor iedereen? Je hoeft niet een Instaperfect huis te hebben, ik film sowieso ook heel erg licht. Zoals je ziet had Mila ook een kamer met een kleur, die variatie is juist prachtig en maakt het uniek en persoonlijk!

Tot zover de newbornvideo in Zwaagwesteinde! Mem Simone schreef het volgende over mij:

Wat een prachtige video heeft Lisanne gemaakt van onze dochter. Een hele bijzondere ervaring! Ze heeft alles mooi vast gelegd, precies zoals ik had gehoopt! Lisanne is een leuke meid en weet wat ze doet, we kregen de video ook heel snel toegestuurd. Top!

Wil jij ook zo’n mooie newbornvideo, of wil je een in combinatie met een zwangerschapsshoot/newbornshoot? Er is veel mogelijk! Ik maak wat de video betreft lange versies, maar op social media deel ik de korte versies. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + vijftien =

error: