Newbornvideo in Drachten

Newbornvideo Joy

Een newbornvideo kan in elk huis plaatsvinden. Je huis hoeft niet licht, wit of perfect gestyled te zijn. Is dat het wel, is dat alleen maar mooi meegenomen! Zo mocht ik een newbornvideo in Drachten van de kleine Joy maken en wow, zo’n mooi gestyled huis en kamertje!

De lichtinval was ook prachtig, dat maakt de newbornvideo in Drachten heel mooi licht. Een heel mooi licht huis, prachtige babykamer en natuurlijk een prachtige baby! Ik heb de trotse ouders vastgelegd, kleine Joy en natuurlijk ook de dieren, want ik vind dat zij er ook bijhoren. De hond en drie katten staan dus ook te pronken in de video, leuk voor later! Des te leuk om ze ook te ‘betrekken’ bij de videoshoot, toch? Vind ik in ieder geval wel en Bouwina, de moeder van Joy, vond dat ook heel erg leuk.

Daarnaast vind ik het leuk om naast een newbornvideo ook wat losse foto’s te maken. Deze zie je ook in de video, maar foto’s zijn ook leuk! Kleine extra van mij.

Newbornvideo in Drachten

Bouwina schreef het volgende over mij:

Lisanne is rustig, enthousiast en heeft liefde voor haar werk namelijk fotografie/video’s maken! Dit kan je echt terug zien in het eindresultaat. Goede communicatie, ze past in overleg gemakkelijk beelden aan. Wij zijn enorm blij met de newbornvideo van onze kleine meid van bijna 4 weken. Kostbare herinnering voor Joy!

Lees ook: ‘Elk huis is geschikt‘. Nieuwsgierig naar meer informatie? Ik heb ook pakketten met een zwangerschapsshoot, newbornshoot en newbornvideo. Neem gerust contact op voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 7 =

error: