Mannen tijdens een newbornvideo

Mannen

Wist je dat: vaak zijn het de vrouwen die een newbornshoot of newbornvideo willen en de waarde hiervan zien, maar de man wil het vaak niet. Mannen houden niet zo van camera’s en willen niet op foto en/of video. Daardoor zien vrouwen er soms ook vanaf, want het is jammer wanneer er iemand op de foto of video ontbreekt.

Kom op mannen, een newbornvideo is juist leuk!

Ontzettend zonde om zoiets niet te doen, want de babytijd vastleggen op foto of video is juist zó waardevol! Echt waar! Dan kun je wel foto’s met je telefoon maken, maar dat is toch anders. Maar weet je wat grappig is? Vaak wil de man niet (zeggen ze…), word ik toch geboekt door de vrouw, is de man er wel bij omdat hij stiekem toch best nieuwsgierig is en uiteindelijk doet hij toch mee. En stiekem vinden mannen het na de tijd ook nog eens leuk, haha! Het is vaak meer ‘kat uit de boom kijken’ en ‘niet weten wat er verwacht wordt’. Je hoeft ook niks te verwachten, omdat het allemaal vanzelf gaat.

Mannen en social media

Ook zijn mannen vaak wat ‘angstig’ om op de foto/video te komen omdat ze niet op social media willen komen. Snap ik, maar daar mag je niet van uitgaan, want ik plaats nooit iets zonder toestemming en overleg over werkelijk álles. Ook kan ik jullie aansturen en nee, een shoot hoeft niet geforceerd of mega geposeerd te zijn en je hoeft ook geen supermodel te zijn.

Hoe vaak hoor ik wel niet van ouders dat ze spijt hebben dat ze geen newbornshoot en/of newbornvideo hebben laten maken ‘omdat de man het niet wilde’? Als de man echt niet wil doen we het zonder de man, kan ook. Ik heb ook een hoop vrouwen die een shoot boeken zonder de man. Dan maar niet, wel jammer om over 10 jaar met je kindje de foto’s te bekijken en papa dan mist… Maar goed, wil hij echt niet, dan houdt het op! Dus vrouwen, boek die newbornvideo of newbornshoot gewoon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − 9 =

error: